DESPRECONTEXTACTIUNIIMPACTEVENIMENTESTIRICONTACT

Termeni si conditii

Precizări legale importante. ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEASTĂ PAGINĂ DE INTERNET, VĂ RUGĂM SĂ CITIŢI CU ATENŢIE ACESTE PRECIZĂRI. ELE REGLEMENTEAZĂ UTILIZAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A PAGINII ŞI A TUTUROR MATERIALELOR INFORMATIVE CONŢINUTE ÎN ACEASTA.

Generalităţi. Această pagină de Internet care poate fi accesată pe adresa www.readynation.ro (excluzând paginile la care face link-uri) este sub controlul şi operată de: Asociația Ready Nation Ro, care funcţionează în România. Pagina poate fi accesată din diferite alte ţări din întreaga lume. Întrucât fiecare dintre aceste locuri poate avea legi diferite de cele din România, la accesarea paginii, atât noi, cât şi dumneavoastră suntem de acord ca, în ceea ce priveşte utilizarea şi conţinutul acestei pagini de Internet, să se aplice legislaţia din România. Sunteţi de asemenea de acord cu, şi prin prezenta, vă supuneţi la jurisdicţia exclusivă a instanţelor legale din România în ceea ce priveşte oricare asemenea chestiuni.

Domeniu de aplicare. Această pagină de Internet este concepută doar pentru persoane cu reşedinta în România, iar informaţiile referitoare la servicii şi tarife sunt aplicabile doar acestei ţări, în conformitate cu dispoziţiile legale aplicabile. Nu se dă nicio interpretare sau garanţie că informaţiile, datele şi/sau materialele conţinute în această pagină de Internet sunt corespunzătoare pentru, disponibile în, sau relevante pentru orice altă regiune.

Dreptul de autor. Drept de autor Asociația Ready Nation Ro. Toate drepturile rezervate. Toate drepturile de autor şi alte drepturi de proprietate intelectuală din toate informaţiile, datele, textele, imaginile, sunetul, software-ul şi alte materiale din această pagină de Internet sunt în proprietatea Asociației Ready Nation Ro. Aveţi permisiunea de a parcurge această pagină de Internet şi de a reproduce extracte prin tipărire, descărcare pe un hard-disk şi distribuire către terţi, însă în toate cazurile numai pentru scopuri informaţionale şi cu condiţia ca în toate aceste reproduceri să apară anunţul referitor la dreptul de autor menţionat mai sus. Nici o reproducere totală sau parţială a paginii de Internet nu poate fi vândută sau distribuită pentru câştig comercial şi nici nu poate fi modificată sau încorporată în nicio altă lucrare sau publicaţie, indiferent dacă sunt pe hârtie sau în format electronic şi nici nu pot fi transmise către nicio altă pagină de Internet. Nu se acordă nicio altă licenţă sau drept.

Mărci înregistrate. Toate mărcile înregistrate prezentate în această pagină de Internet sunt fie în proprietatea Asociației Ready Nation Ro, fie sunt folosite sub licenţă de către Asociația Ready Nation Ro. Este strict interzisă utilizarea neautorizată a oricărei mărci înregistrate aflată în această pagină de Internet.

Disponibilitatea serviciilor. Referirea la orice produs sau serviciu în această pagină de Internet nu constituie o ofertă de a vinde sau de a furniza acel produs sau serviciu, cu excepţia situaţiei în care se face o referire expresă la aceasta. Pentru a afla mai multe detalii despre disponibilitatea serviciilor pe care le oferi, trebuie cercetate recomandările specifice privind oricare produs sau serviciu, contactându-ne în mod direct.

Conţinut. Informaţiile din această pagină de Internet au fost incluse cu bună credinţă, însă sunt doar pentru informarea generală. Nu trebuie să vă bazaţi pe ele pentru nici un anumit scop şi nu se dă nicio interpretare sau garanţie în ceea ce priveşte exactitatea sau întregimea acestora. Nici Asociația Ready Nation Ro, nici vreunul din angajaţii sau agenţii acestora nu vor fi răspunzători pentru pierderea, dauna sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau utilizare a acestei pagini de Internet, sau a oricărei pagini de Internet legată de aceasta, incluzând, fără limitare, orice pierdere de profit, indirectă, incidentală sau pe cale de consecinţă. Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări şi corecţii ale acestei pagini de Internet, fără preaviz.

Pagini Conexe. În diferite puncte din cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri automate la alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini de Internet. Aceasta nu înseamna neapărat că Asociația Ready Nation Ro este asociată cu oricare din aceste alte pagini de Internet sau cu proprietarii lor. Chiar dacă intenţia firmei este să gasiţi aceste pagini de interes, nici firma, nici reprezentanţii, angajaţii sau agenţii acestora nu vor avea nici o raspundere sau obligaţie de absolut orice natură pentru aceste alte pagini de Internet sau pentru orice informaţie conţinută în ele, dintre care nici una nu a fost verificată sau avizată de Asociaţie. Oricând constataţi că aţi accesat o altă pagină de Internet, vă puteţi întoarce la pagina de Internet a Asociatiei tastând pe săgeata „backwards”, sau formând adresa www.readynation.ro.

Pagina de protecţie a datelor

Protecţia Datelor

1. Operatorul de Date Operatorul datelor personale colectate prin aceasta pagina de Internet este: Asociația Ready Nation Ro, care se angajează să vă protejeze datele personale şi să respecte legislaţia română referitoare la protecţia datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Această Pagina de Protecţie a Datelor subliniază tipul de informaţii care sunt colectate de noi pe această pagina de Internet şi modul în care le utilizăm şi protejăm. Această Declaraţie precizează de asemenea drepturile dumneavoastră referitoare la protecţia datelor şi vă spune cum să ne contactaţi. Această Declaraţie se aplică doar pentru această pagină de Internet. De exemplu, nu se aplică pentru bannerele, reclamele sau promoţiile pe care le-am putea sponsoriza sau la care am putea participa, pe pagini deţinute de terţe părţi.

Important: Această Declaraţie conţine numai informaţii cu caracter general, cu scop de informare prealabilă. Orice operaţiune de prelucrare a datelor cu caracter personal ce se va desfăşura prin intermediul acestei pagini, va fi însoţită de informaţii detaliate şi explicite, care să vă permită să faceţi alegerile corespunzătoare, în conformitate cu drepturile şi interesele dvs legitime, aplicabile de la caz la caz.

2. Date personale si utilizarile acestora

a. Ce colectăm şi de ce? Când ne referim la „date personale”, vrem să spunem informaţii pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteţi fi identificaţi personal. De obicei, acestea pot include numele dumneavoastră, adresă, numărul de telefon (inclusiv numărul de mobil), adresa de e-mail, vârsta, sexul şi starea civilă, dar mai pot include şi alte informaţii, cum ar fi obiceiuri şi preferinţe la cumpărături şi detalii ale stilului de viaţă, cum ar fi pasiuni şi interese. Vă asigurăm că nu vom colecta nici o dată personală cu ocazia vizitării paginii noastre de către dumneavoastră, dacă nu ne veţi furniza voluntar aceste informaţii, printr-o manifestare de voinţă expresă şi neechivocă în acest sens. Atunci când ne furnizaţi date personale prin această pagină de Internet, vom indica în mod expres pentru ce avem de gând să folosim datele (scopurile prelucrărilor) şi vă vom cere consimţământul pentru orice asemenea utilizare. Scopurile tipice sunt următoarele:

i. Răspunsul la cererile dumneavoastră atunci când ne trimiteţi datele dumneavoastră personale în contextul de a ne pune o întrebare sau de a formula o cerere (de exemplu, despre firmă, produsele sau serviciile sale sau calitatea sau disponibilitatea acestora), vom folosi datele pe care ni le furnizati pentru a raspunde la întrebarea/cererea dumneavoastră. În unele cazuri, ar putea fi necesar să impartăşim datele dumneavoastră altor membri ai Asociației Ready Nation Ro, sau altor procesori de date ai unor terţe părţi, tocmai pentru a ne asigura că veţi primi răspunsul la cererea/întrebarea dvs, cu promptitudine şi în mod corect şi numai în acest scop.

ii. Marketing direct viitor. Atunci când ne veţi lăsa datele dumneavoastră personale, pe viitor veţi putea primi şi materiale publicitare/promoţionale, vă vom trimite din timp în timp informaţii şi / sau oferte despre produsele şi / sau serviciile noastre, care considerăm că pot fi de interes pentru dumneavoastră. Dacă veţi fi de acord, putem şi să imparţim datele dumneavoastră cu, sau să le transmitem la alte firme din cadrul Asociației Ready Nation Ro, care ar putea dori să vă trimită informaţii şi/sau oferte despre produsele şi/sau serviciile lor, după cum se va preciza la data când colectăm datele dumneavoastră. Oricând, însă, vă puteţi retrage (cu „dezabonare”) din asemenea contract viitor. O asemenea retragere/ dezabonare va conduce la încetarea oricărei asemenea trimiteri către dumneavoastră.

b. Durata prelucrărilor. Intenţia noastră este aceea de a păstra un contact permanent cu clienţii noştri şi de a iniţia legături strânse cu potenţialii nosştri clienţi. De aceea, scopul nostru este să vă oferim o pagină interactivă, care printre altele are drept scop să răsplatească fidelitatea vizitatorilor săi. În acest sens, pentru un contact permanent, intentia noastra este ca prelucrarea datelor dvs sa fie efectuata pentru o perioada cat mai indelungata. Pentru orice operatiune pe care urmeaza sa o facem asupra datelor dvs personale va vom solicita acordul cu privire la durata de prelucrare propusa de noi sau va vom oferi alternative care sa satisfaca nevoile dvs. Dupa incetarea prelucrarii, datele dvs vor fi sterse sau transformate in date anonime, ce urmeaza a fi folosite numai in scopuri statistice.

3. Persoane imputernicite. Asa cum am aratat mai sus, cand va fi necesar din motive organizatorice, s-ar putea sa angajam terte parti ca sa proceseze sau sa analizeze datele pe care le colectam pe paginile noastre de Internet, inclusiv datele personale ale dumneavoastra. De exemplu, pagina de Internet poate fi intretinuta sau gazduita de o agentie specializata de servicii IT, si oricare dintre promotii poate fi administrata/desfasurata prin intermediul unei agentii specializate de promovare a vanzarilor. In plus, daca plasati la noi o comanda pentru un produs sau un serviciu, s-ar putea sa dam datele personale furnizorilor sau altor terte parti, pentru a facilita plata sau livrarea unui asemenea produs sau serviciu. Acesti furnizori si alte terte parti sunt obligati prin contract sa nu foloseasca datele dumneavoastra personale in nici un alt fel decat cel pe care l-am precizat, iar identitatea lor va va fi dezvaluita inca de la inceput, astfel incat sa va puteti manifesta acordul sau dezacordul, in deplina cunostinta de cauza.

4. Securitatea.Noi luam toate masurile de siguranta impuse de normele legale in vigoare pentru a asigura securitatea datelor personale ale dumneavoastra si pretindem, pe baze contractuale extrem de serioase, persoanelor noastre imputernicite sa faca la fel. Toate informatiile pentru identificarea personala sunt supuse la acces restrictionat, pentru a impiedica accesul neautorizat, modificarea sau utilizarea gresita. Va rugam insa sa retineti ca este posibil sa dam datele dumneavoastra personale, daca ni se impune prin lege, prin mandat de perchezitie, somatie sau hotarare judecatoreasca.

5. Cookies, etc

a. Utilizarea de cookie. Un cookie este un sir de informatii „text-only”, pe care o pagina de Internet il transfera in fisierul cookie al browser-ului de pe hard disk-ul calculatorului dumneavoastra, astfel incat pagina de Internet sa poata memora cine sunteti. Un cookie va contine de obicei numele domeniului din care a venit cookie, „durata de viata” a cookie-ului, si o valoare, de obicei un numar unic generat la intamplare. Atunci cand vizitati pagina noastra de Internet, noi va trimitem un cookie. Cookie-urile pot fi folosite in urmatoarele moduri: Ca sa ne ajute sa va recunoastem ca vizitator unic (doar un numar) cand va intoarceti la pagina noastra, si sa ne permita sa alcatuim continutul sau reclamele care sa corespunda intereselor dumneavoastra preferate sau ca sa evitam sa va aratam repetat aceleasi reclame. Ca sa compileze statistici anonime agregate, care ne permit sa intelegem cum folosesc utilizatorii pagina noastra si sa ne ajute sa imbunatatim structura paginii noastre. In acest mod noi nu putem sa va identificam personal. Pe aceasta pagina pot fi folosite doua tipuri de cookie: „session cookie”, care sunt cookie temporare care raman in fisierul cookie al browser-ului dumneavoastra pana cand parasiti pagina de Internet, si „persistent cookie”, care raman in fisierul cookie al browser-ului dumneavoastra mult mai mult timp (durata va depinde de durata de viata a fiecarui cookie).

b. Folosirea „web beacons”.Unele din paginile noastre de Internet pot contine imagini electronice cunoscute sub numele de „web beacons” sau contoare (cunoscute uneori sub numele de „imagini transparente”), care ne permit sa numaram utilizatorii care au vizitat aceste pagini. Contoarele colecteaza doar informatii limitate care cuprind un numar de cookie, ora si data vizionarii paginii si o descriere a paginii in care este amplasat web beacon-ul. Putem de asemenea sa includem contoare amplasate de terte parti creatoare de reclama. Aceste contoare nu poarta nici o informatie identificabila personal si sunt folosite doar pentru a urmari eficienta unei anumite campanii. Intrucat contoarele sunt la fel ca orice alta cerinta de continut inclusa in reteta unei pagini de Internet, nu puteti sa renuntati la ele sau sa le refuzati. Totusi, acolo unde contoarele sunt folosite impreuna cu cookies, ele pot fi dezafectate prin schimbarea setarilor de cookie a browser-ului dumneavoastra.

c. Reclame facute de terte parti. Putem folosi o terta parte ca sa prezinte reclame pe pagina noastra de Internet. Cu aceste reclame pot fi asociate cookie, care sa-i permita producatorului reclamei sa urmareasca numarul de utilizatori anonimi care raspund campaniei. Nu avem acces la sau control al cookie-urilor amplasate de terte parti.

d. Dezactivarea/ Activarea Cookie. Aveti capacitatea de a accepta sau refuza cookie prin modificarea setarilor din browser-ul dumneavoastra. Insa, s-ar putea sa nu mai puteti sa folositi toate trasaturile interactive ale paginii noastre daca cookie-urile sunt dezactivate. Exista un numar de moduri de a administra cookie-urile. Daca folositi diferite calculatoare in diferite locatii, va trebui sa aveti grija ca fiecare browser sa fie setat ca sa corespunda preferintelor de cookie ale dumneavoastra. Unele browser-e moderne au o facilitate care poate analiza politicile de protectie a datelor personale in paginile de internet, si permit utilizatorului sa aiba sub control necesitatile sale de protectie a datelor personale. Acestea sunt cunoscute sub numele de caracteristici P3P (Privacy Preferences Platform – Platforma de Preferinte pentru Datele Personale). Puteti sterge usor orice cookie care a fost instalat in fisierul cookie al browser-ului dumneavoastra. De exemplu, daca folositi Microsoft Windows Explorer:

Deschideti „Windows Explorer”
Dati click pe butonul „Search” din bara
Tastati „cookie” in casuta de cautare pentru „Foldere si Fisiere
Selectati „My computer” in casuta „Look In”
Dati click pe „Search Now” – Dublu click pe folderele care sunt gasite
Selectati orice fisier cookie
Apasati butonul „Delete” pe tastatura dumneavoastra.
Daca nu folositi Microsoft Windows Explorer, atunci trebuie sa selectati „cookies” in functiunea „Help”, ca sa aflati informatii despre unde se afla folderul cookie al dumneavoastra.

6. Drepturile dumneavoastra. Conform legislatiei Romaniei, care tinde sa se armonizeze cu legislatia Uniunii Europene privind protectia datelor personale, unele din cele mai importante drepturi ale dumnevoastra includ:

dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele dvs personale sunt sau nu sunt prelucrate de noi;
dreptul de a va retrage consimtamantul pentru procesarea datelor dumneavoastra personale, la care ati consimtit anterior;
dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:
dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
dupa caz, transformarea in date anonime a datelor, a caror prelucrare nu este conforma legii;
notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform punctelor de mai sus, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;
dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

7. Conexiunea la Terte Parti/ Parteneri. Parteneri (acele persoane juridice care isi prezinta oferta de de servicii pe www.readynation.ro) , care are astfel rolul de platform de informare si promovare.

Serviciul poate fi folosit de către Client pentru a afla diferite informaţii despre Partenerii Asociației Ready Nation Ro. Vă angajaţi să respectaţi politicile de utilizare valabile în acele site-uri ale Partenerilor şi să acceptaţi starea de fapt că Asociația Ready Nation Ro nu controlează aceste site-uri, nu este responsabilă şi nu îşi asumă nicio obligaţie în ceea ce priveşte alte site-uri, orice link din alte site-uri sau conţinutul acestora.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau reţele este facută numai pentru ajutorul Partenerului şi nu implică sprijinirea de către Asociația Ready Nation Ro a materialului disponibil pe/sau prin acele site-uri sau reţele şi nici vreo asociere cu operatorii lor. Dvs. accesaţi acele site-uri şi le folosiţi produsele şi serviciile exclusiv pe propriul risc.

Asociația Ready Nation Ro nu garantează că serviciile sau conţinutul furnizate de terţe surse sunt acceptabile şi disponibile. Dacă accesaţi alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, Asociația Ready Nation Ro nu este responsabilă pentru respectarea de către client a legilor locale sau a altor acte normative în vigoare în acele ţări.

8. Puncte de contact. Dacă doriţi să discutaţi cu noi orice chestiune de protecţie a datelor personale sau să vă exercitaţi oricare dintre drepturile dumneavoastră legale, vă rugăm să ne contactaţi la adresa office@readynation.ro.

Termeni si conditii
@2024 ReadyNationRo